Ups and downs

Just för tillfället känner jag inte igen mej själv, är sur,grini,less och allmänt down.Kan gråta för allt och inget! Antar att det har sina orsaker + en mängd hormoner på det. Härligt! Dessutom är jag jämt hopplös,förvirrad, sover dåligt,konstant trött,halsbränna,har inte ett jävla skit och sätta på mej vissa dagar,ser ut som en jävla prickig korv och håret är hopplöst med stora bokstäver. Men vad råder då bättre bot än shopping? Hittade nåt jävelskap som jag beställde som kanske gör underdunder på håret? Och ett par jeansleggins och långärmad tunn tröja så ska jag väl klara mej till det blir riktigt jeans&tjocktröje väder eller?
Men vad gör väl egentligen allt detta när det helt plötsligt buffas på mej? Då blir jag löjligt glad istället!

Snart väntas den stora dagen,måndagen åh så sjukt efterlängtat!! Vet ju vad som väntar eftersom det är gång nr2 men ändå. Loveli! Efter är det tänkt att vi ska åka till sola returen en sväng och där hoppas jag på att få syn på Emelie. Också en tur till Stuven och lämna tillbaka överblivet golv. Yeaj!

Vad händer annars då?

Som traditonen är när det är helg så jobbar jag, 4e på raken nu och vad jag vet en till innan ledigt. Fast jag kan lika gärna jobba den med för sen är det ändå semester som gäller..

Hon jag jobbar med denna helgen hade en spjälsäng som jag kunde få! Blev jätteglad när hon sa att jag skulle få den, verkligen snällt. Ska allt hitta på nåt som tack :)  En sak till på listan fixad, känns bra det med för minsann är listan lååååång.


Ni vet ju förresten alla att det snart är val? Jag sökte mest på skoj som röstmottagare när dom annonserade efter det på intranätet, och jag fick jobbet eller uppdraget eller vad jag nu ska kalla det. Ska dessutom sitta i Nysse hur kul e inte det? Träffar jag säkert massa kändisar . Ska på utbildning den 6september och den 19 tillbringar jag där. Undrar om det är jag och 65+ eller vilka jag nu kan tänkas jobba med? Och undrar vad man får i arvode, kunde liksom inte riktigt med och fråga det när det rör så lite tid... Och undrar vad man gör? Sitter där och bara tar emot lapparna?
Söta mormor sa när jag berättade det att - Då jobbar du väl för sossarna?


Ahhhh gjorde precis misstaget att titta upp i taket och upptäckte att jag inte vad helt ensam. Blev en flygtur ut i köket och nu sitter jag där istället. Förbannade jävla äckliga djur!! Brörjar bli mer och mer här på jobbet har jag märkt och är ganska glad att jag bara har en natt till efter denna just när det gäller spindelbiten. Hugaligen!!!! Undrar om vårat hus är ett "spindelhus" då dör jag nog.... Visst att dom finns i källaren men hoppas jag slipper dom i övriga huset. Kan för den delen inte förstå hur jag kan vara så löjligt rädd?


Det var säkert mer jag hade tänkt skriva om men det är som bortblåst nu, minnet är kort men gott så jag väljer att avrunda här. Natti natti gott folk, inte för att jag tror att det är många som ska sova nu för alla är väl ute men men..




Kommentera
Postat av: Mli

Ja det är en jätte fin stil ,,verkligen:)



Hehe:)

okej,, fast jag slutar kl 14.00,, men messa mig när ni är klara så kanske jag kan stanna en stund på jobbet så vi kan säga hej och så,, om de inte bli allt för sent då:)

2010-08-15 @ 11:18:10
URL: http://mliisme.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0