Sömnstörningar

Det här med sömnen börjar gå ut för för mej, jag är piggare nu än vad jag har varit på länge och har fått svårare att somna på kvällarna. Dessutom gör det ont!! När det är dags att somna värker det i skellettet,liksom i höfter bäcken ja allt down there. Inte ett dugg skönt och väldigt svårt att hitta ett bekvämt sätt att somna på. Sen är det dags för resten av natten, sover oroligt inatt tillexempel vaknade jag av att nån ropa på mej. SJÄLVKLART var det ingen som ropa men tydligen väckte det mej ändå, regnet väcker mej om nätterna m.m. Och så har jag återigen ont fast i magen, liksom molande nästan som träningsvärk. Känner mej inte vidare orolig men det är störande att det ska störa sömnen.
Igår visade jag prov på förvirring, undra om det kan ha ett samband? Åkte till domus för att inhandla ingridientser till Banan kaka och något att äta till lunch. Väl hemma igen kan jag konstatera att jag inte har jag köpt några bananer och så har jag köpt en micro pizza. Så vad sägs om banankaka utan banan? Eller micro pizza utan micro?

Igår bar det ju också av till Karlstad, dessvärre utan nån större framgång men kanske blir det? Var ju även förbi Ikea men fick snällt åka hem med micron igen för dom är ju vrångast i hela världen ansåg jag. När jag kom dit så såg killen i reklamationen lite förvirrad ut sen ringde han ett samtal där jag hör honom säga-Hon har tagit med micron hit. Ähum ja brukar man inte göra det när saker går sönder? Nej sen upplyste han mej om att man ringer till Kundservice  så kommer dom hem. Ja men det är ju toppen egentligen, men hur fan skulle man kunna veta det när ingen sa det eller det inte står att dom ska komma hem? Jag gjorde som jag ansåg att man brukar göra.

Väl hemma igen gjorde humöret en stört dykning, för att det kändes hopplöst att hitta det vi letade efter,för att Ikea  var vrånga, för att jag sen tydligen är totalt okapabel till att följa en inköpslista och dessutom lämna kvar saker i korgen?? Det kan bara beskyllas med min tidigare förvirring men kände mej ändå kass. Hur mycket fel kan jag köpa på en dag liksom? Kanske borde hålla mej hemma på lördag? Risken är stor att jag kommer hem med marknadsmarmelad istället för choklad liksom. Och kanin mat istället för kattmat, råkar gå till Clas ohlsson istället för panduro och ja jag kan fortsätta för alltid. 


Idag står jobbnatt på schemat, min sista nu! Har bara sex dagar kvar att jobba. Efter imorn 4, fy fan!!!!! Jag vill verkligen inte.. Kan inte ha en bättre arbetsplats än den jag har nu och jag går från den till jag vet inte vad änsålänge? Men det får jag iallafall veta på torsdag hoppas jag. Hoppas på att få komma till en grupp där man blir en i gruppen. 

Nu har jag grinat färdigt och så kom Wilma och mjaua på mej, tror hon ska ut igen i detta underbara vädret. Kallt som i november,grått och blött. Med andra ord trivs jag just nu! (Vanligtvis älskar jag sommaren men inte nu) 




En sån här vill jag köpa på lördag, undrar om jag skulle våga göra ett försök eller om det blir fel det med? Finns i lila och svart också, vitt eller svart skulle jag vilja ha. 98:- på guldfynd, hösterbjudande.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0