Nytt nytt nytt

I tisdags när jag kom till jobbet stod det en påse med kläder och väntade på mej, och jag dök såklart i den med en gång. Senare fick jag också mannekänga det jag valt ut och det blev sammanlagt 6 plagg. Ett par jeans, dessvärre inte min modell men jag behöver något att slita på både hemma och på jobbet så vad passar då bättre? Och så satans sköna så det finns inte,älska mamma jeans!!! Utom jeansen blev det en svart långärmad topp med trycket bebis,en svart finare topp/blus eller vad man ska kalla den, en svart V ringad 3/4 topp,mörkrosa finstickad 3/4 tröja och en randig lång 3/4 topp. Härligt! Och allt detta för ett riktigt hyffsat pris. Topp det, nu kan jag växa ännu lite mera, för det gör jag nu! Gått upp 3 kg på 5 veckor och innan det gick jag inte upp nåt, bara ner litegrann av nån konstig anledning. Måste ju tillägga till allt detta "nya" så klickade jag hem ett par jeans också, direkt på kvällen efter jag hade provat dom andra för behöver ju ett par finare också och vill lova att dom var riktigt snygga för fick dom idag. Mörka med dock raka ben, såg mer smala ut på bilden men ja raka funkar väl också. Assköna även dom här.



Ytterligare en ny sak i brevlådan idag, min parfym som jag beställde i början av förra månaden. Huga snacka om sega! Men den som väntar? En Paris Hilton Sheer, dock ser den ut som den vanliga Paris Hilton och tror nästan den luktar som det med. Men skulle vara nån nytappning enligt Bellme som jag köpte den på så då är det nog det. Riktigt billig iallafall 50ml för 159:- och funkar som en vardagsparfym luktar inte direkt äckligt men inte heller så man bli knäsvag.


Slänger med en liten vecko grej i inlägget idag, gillade inte den jag brukar ta ifrån idag så kör på en annan mindre variant idag. V.17 är det som gäller


Bebis


11 till 12 cm lång och väger 100 g. Bebisen är lika stor som en kupad hand. Bebisen samlar på sig fett, viktigt för att kunna hålla värmen efter födseln och lagrar näring. Bebisen kan nu gäspa.

Du

Viktökning upp till 4,5 kg, mer eller mindre. Du kanske är hungrigare än vanligt, ät när du är hungrig men tänk på vad du stoppar i dig.




Vilken stor text de skulle till och bli då, jaja det får väl vara så! Tydligen ska ju denna texten med vara stor så nu lägger jag ner och skriver tror jag. Har inget annat nytt mer ändå, jobb står på schemat som alla andra dagar denna veckan :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0