Njuter

Vaknade strax efter 9 idag av att jag kände mej utstirrad och minsann låg det en valp med valp ögon och tittade på mej, så upp och ut och en portion mat till henne så var alla glada och nöjda. Tog och städade lite innan det var dags för efter maten turen med valpen. Bestämde oss för att gå en sväng uppåt vägen och vi fick sällskap av Sally. Mötte en gubbe på vägen som nog tyckte vi var charmiga och sen efter att vi gått några meter in i skogen var vi tillbaka på vägen och då upplyste han mej om att jag skulle ha katten med mej. Lilla sally satt kvar där på stigen hon men följde snällt med efter att jag hade vart och lockat på henne :)

Kvinnan som skulle köpa fläkten var här förut med, ett lite roligt sammanträffade att det var samma kvinna som kollade på huset samtidigt som oss men backade pga allt arbete. Hon tyckte huset hade hamnat i rätt händer och verkade impad av förändringarna. :) Alltid kul!


Strax efter 12 kom Jessica, herregud inte setts på nästan en månad så det var på tiden!!! :) Fick jättefin födelsdags present av henne, bebis saker :) En del "bra och ha" och resten söta saker, bla jättefina kläder, skallra,napp och mjukis djur :) Fikade och satt och prata i nästan 2 timmar.

Detta söta set som jag tidigare hade spanat in fick jag bla :) :)




Sen vart jag lonley igen, scrappat ännu lite mera till Wilmas album så nu hoppas jag hennes bilder kommer imorn så jag kan fullända sidorna. Har ju min första av tänkt 5 dagar ledigt idag, just idag bara njuter jag efter att ha jobbat 72h på en vecka. Har vart asgött och bara vara hemma men nu funderar jag vad jag ska göra resten av veckan, plocka svamp med mormor har jag lovat en dag. Hmm i ett mycket svagt ögonblick må ju tilläggas då jag egentligen avskyr skogen!! Men vad gör man inte för valpen och kantarellernas skull? En annan dag ska jag ta tag i lila rummet, röja ur och måla kring fönstret har jag tänkt. Måste börja nu så man kommer igång, känner mej jätte stressad av allt som behöver fixas här hemma innan januari, eller som jag iallafall önskar ska vara fixat!! Känner ju dessutom väldig ekonomisk stress, det är inte billigt att renovera och göra om hemma samtidigt som det är så mycket mer. Men jag måste börja med mej själv där och sänka mina krav! Men ändå är det mycket nu! Undrar om vi ens kommer få till nåt nytt sovrum innan? Tveksamt faktiskt utan måste nog lösa det på annat vis. Prioriteringar och prioriteringar, det är det handlar om eller hur?


Nej nu ska jag gå och byta i maskin och sen fortsätta scrappandet. :)


Idag är det veckan kvar....Åhhh längtar!! ♥

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0