Bloggen

Trixade ju lite igår och vet inte men tror jag blev nöjd. Inte är den "jag" men samtidigt så blev det harmoni med det hela trots mina enkla kunskaper i design. Jaja den får vara så här och ångrar jag mej har jag den prickiga sparad :)


Fredag idag och jag ska jobba kvällen igen sen är jag ledig imorn. Ska bli gott med en liten ledig dag iaf så vi kan greja lite hemma. Få klart i barrummet och sådär kanske? Ett riktigt storstäd skulle behövas också minsann men hur tråkigt är inte det?


Längtar och bävar mej för veckan som kommer nu, på onsdag bestämmer dom vart jag ska petas in till hösten. Kan ju bli i princip vart som helst i kommunen. Känner att jag inte vill tillbaka till min gamla placering för trivdes inte jättebra där tyvärr. Hoppas på Kila jag men varför skulle jag ha sån tur? Jaja den som lever får se, torsdag borde jag kunna ringa och kolla vad som bestämdes. Håller tummarna


Insåg förresten härom dagen att jag skulle ha varit till tandläkaren för typ 3 månader sen, hade hål vid senaste kollen i maj vilket jag dock inte har märkt någonting av men lovade att återkomma när jag visste när jag var ledig osv. Helt plötsligt har hela sommaren förflutit och nu vet jag inte hur jag ska göra? Borde ju verkligen dit men är ju så jädra dyrt!!!Fast jag måste ju så får väl tyvärr ta tjuren vid hornen och boka tiden, betala och se glad ut. :(


Nej hopp dags för mej att greja lite, har en del och stå i innan jobbet.


Kommentera
Postat av: Gitsie

Ja Kila är en suverän grupp. Fast tyvärr tror jag inte de är i behov av mer personal just nu, fast det kan ju snabbt ändra sig. Jag håller tummarna för dig i alla fall :)

2010-08-20 @ 13:22:30
URL: http://gitsie78.blogg.se/
Postat av: nyfiket

När kommer det upp magbilder på gravidmagen då?;O

2010-08-21 @ 20:12:36

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0