Är det såhär det ska vara nu?

Jag är fortfarande helt slut, är det så här det ska vara nu? Ska jag inte orka med en hel dag med aktiviteter längre? Inte så att jag ansträngde ihjäl mej heller för den den delen.. Lilla krypet är iallafall fortfarande alldeles Wild n crazy då h*n mår nog bra iallafall så slipper jag tänka på det. Känns liksom inget bra att ha så ont. För mej är det svårt att få det till att det är bäckenet när det känns som mensvärk och kramp/hugg medans ryggslutet och höfterna känns som det kommer an på det. Men doktorn vet förhoppningsvis bättre än mej så jag litar på han.

Dagen igår då, herre gud! Började med en kalldusch,hade eldat kvällen innan som vi gjort flera gånger tidigare men tack vara varmvattenbredaren som är fylld med kallt vatten lyckades inget varmvatten hitta upp i kranen utan blandades ut och blev kallt. Kattvask och hårtvätt fick det bli då.
Sen regna det så mycket att Wilma vägrade att vara ute tillräckligt länge för att kunna skita tillochmed. Efter en tvångspromenad med henne innan avfärd var jag pessblöt trots stövlar,jacka och paraply. Jippi, jaja dags att packa in sej i bilen och bege sej. Trodde vi iallafall men bilen hade andra avsikter, alltså stod vi här med monsterbilen längst ut och den vägrar att starta. Underbart! Pappa och Ingela kom så småningom och vi åkte till Domus, jag skulle hämta paket och köpa ett paraply till älsklingen. Medans jag hämtade paketet var pappa&Ingela inne på Kappahl och kommer ut med ett jättefint paraply till mej. Gulligt! Men egentligen lite fel, men älsklingen fick adoptera mitt med rosa rosor,döskallar,banderoller och svalor istället. :) Bilen startade fortfarande inte så vi åkte med pappa istället. Påbörjade turen längs kila vägen men vi fick vända och ta knöstad vägen istället. Och det var regn,blött och vatten överallt. Men vi kom dit och hem igen. Bilen startade fortfarande inte men lyckades tillslut och skjuva såpass på den att vi kunde få fram min bil istället och fortsatte turen till Karlstad. Och som sagt så shoppades det lite smått och gott. Använde en del av mina presentkort så Panduro besöket gick lös på hela 30:- och Gina tricot på 99:-. Inne på lagerhaus var jag inte heller dyr i drift trots avsaknad av presentkort där. Sen gjorde vi Rusta och Ikea, letade efter tapet på Rusta men hittade inget bra. Jag är fortfarande kär i den randiga jag visade upp tidigare så hoppas iallafall på den i hallen medans mission datarum fortfarande är i väntan på dom rätta.


Idag står städdag på schemat, jisses! Har nog ett par liter intorkat smutsigt regnvatten på golvet sen igår. Sen ser det för övrigt ut då allt blir helt stillastående hemma när vi är mer på jobbet än på hemmaplan. Så nu ska det tas ett rejält tag både uppe och nere och med tvätt och dyl. Ska även göra ett nytt försök med varmvatten,måste ju för fasiken duscha ordenligt.  Sen är det bara att hoppas på att dom har tid och komma fort och fixa elen till varmvattenbredaren. Vill inte ha nån mer kall dusch. 
Snart är det måndag också, det närmar sej... Fy fan! Men ska iallafall som sagt testa och ringa på måndag annars kan jag räkna ner, 2 dagar kvar....
Semester på det sen med, känner mej enbart stressad inför det samtidigt som jag vill ha den! Men jag fyller på med saker som ska göras hela tiden och ledig vet jag inte när jag blir. Först nu denna veckan ska jag på tre dagars utbildning Facket och samhället, lördag skulle min faster komma till pappa så då ska vi dit, måndag ska jag på valutbildning, tisdag är det fackmöte som jag överväger att gå på. Ja ni ser! Sen är det massa annat till höger och vänster.


Nej nu ger jag med, blev en himla massa tugg här. Ska se om jag inte återkommer lite senare med bilder före och efter på barrummet. :)




Kommentera
Postat av: Sandra

Mensvärk med hugg vet jag allt om numera. Hade likadant med Engla fast aningen lindrigare. Det är antagligen bara livmodern som växer och onda ligament smärtor runt livmodern...men blir det för jävligt måste du ju åka in igen. Hoppas det lugnar sig för dig snart. Skickar en kram till er :)

2010-08-30 @ 23:40:54
URL: http://sandranylen.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jo magontet som kom av järntabletterna är nu helt borta men jag har så hemska sammandragningar nästan förvärkar istället. Vaknar på nätterna av att magen är alldeles stenhård och gör skitont. Men än så länge står jag ut...hatar att gå till doktorn med så det ska nästan vara så att jag föder innan jag vill åka in :S Usch vad trist med jobbet. Säffle kommun är riktiga skitstövlar när det kommer till jobbplaceringar har jag förstått. Norelund dessutom :S Stackare :(

Hoppas nötterna och filmen får dig på lite bättre humör och att magen slutar värka snart :)

2010-08-31 @ 17:17:39
URL: http://sandranylen.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0