1 augusti

Gubben i molnen kom inte med några förbättringar utan försämringar så här sitter jag nu i soffan när vi egentligen borde ha varit på god väg till Liseberg. Men på dagen utlovades regn och 16 grader, eftermiddag-kvällen 17 grader och molnigt och det kändes inte lovande! Tråkigt att vädret ska komma och förstöra, hade två saker att se fram emot denna sommaren, Grebbestad och Liseberg. Grebbestad var ostadigt regnigt och kallt och nu denna gången åker vi inte ens. Skitgubbe i molnen! Men annars så ska jag komma här med dubbla budskap och säga att på hemma plan får det just nu regna och vara grått. Jag orkar inte med sol, är så förbannade trött och så hela tiden så vädret harmonerar med mej. Dessutom fungerar jobb+regn alldeles ypperligt enligt mej. Idag har vi en backup plan iallafall, inte i närheten av lika kul dock men vi åker nog till pappa en sväng och säger grattis + plockar lite svamp. Och när vi kommer hem ska det läggas golv och lagas kalops :)


Igår hade vi en myskväll igen. Köpte godis och hyrde Wallander-Vittnet, den var riktigt bra! Tycker att Wallander är dom bästa svenka kriminal filmerna helt klart. Sen måste jag skratta lite åt filmkedjans uthyrningstider som är 1 vecka, en vecka liksom?? Nej för min del fick dom gärna minska till ett par dagar och sänka priset eller nåt.

I fredags var det ju dags för efterlängtat Harrys besök, guess what? Dom hade inga fläskfile grillspett :( Nej minsann var det en speciell torgfest meny och jag beställde ribbs som inte var så goda men jag fick vitlöksdippen iaf och god sallad&klyftpotatis. :) och sällskapet var ju såklart bra men det måste göras om snart så vi får maten vi vill ha :)

 Sandra på Harrys



Nu väntar en vecka med jobb från måndag till söndag och efter det 5 dagar ledigt, jag ställer mej redan nu frågande till vad jag ska med dom 5 lediga dagarna till. Hmm ge mej jobb kanske? Behöver inga 5 ledigheter ensam hemma mitt veckan just nu och dessutom väntar jag ju på semstern i september och då får jag iallafall ta igen mej så behöver liksom ingen vilotid heller. Jaja det kan om det blir så säkert bli bra med lediga dagar också, kanske åstadkommer underverk här hemma eller så. Kanske skaffar mej en hobby eller lär mej något nytt. Ja precis vad som helst kan hända!


Nu ska jag slå en pling till fadern och sen försöka få väck på resten av huset så vi kan sparka igång dagen på riktigt.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0