Och jag som hade tänkt...

Vaknat upp i normal tid idag vilket känns väldigt bra. Igår var mest bara förvirrande, vaknade vid fyra...och helt plötsligt var det kvällen och dags att sova och kan ju meddela att det inte var det lättaste att somna men ett måste för att inte vända fel på dygnet.

Igår innebar mest soffläga hela kvällen, kollade på tv och satt vid datorn hade ett snabb besök av Therese&Beckis med. Shoppade visst litegrann också, herrn skulle beställa en film från CDON och jag råkade bara beställa 2 dvdboxar. 2an prisonbreak och en med criminal minds. Den senare bara för att det var erbjudande. Handla för 200:- få en Dvd box 99:- Då tänkte jag taget! Och så nappades det på ytterligare ett erbjudande nämnligen handla för 300:- få en pocketbok för 19:- där blev det en med Liam Norberg, vetifan hurvida den är bra men den var billig. Påmminde mej själv om att jag visst måste fixa bokhyllor också :)
Sen klickade jag lite på eleven.se och fick mej en ny mascara, en Max factor masterpice igen fast jag egentligen vill ha en annan. Och så en Body lotion yogertine eller vad fasiken den hette med doft av körsbär.
 Shopping är kul =)

Skönt att jag har två lediga dagar kvar nu för att sen jobba en kväll och vara ledig torsdag igen. Lyxigt värre känns det men tisdagen ska jobbas igen senare och då blev det 8 eller 9 dagar på raken så det är mindre lyxigt dessvärre.


Förresten vad vill snön??? Helt fel!! Jag hade tänkt ha en städa ute trädgården dag jag men det verkar dessvärre bli en dags att skeda snö igen dag eller? Nej hoppas verkligen inte det blir så illa men det blir då ingen städa trädgården dag. Nej det får helt enkelt bli till att greja inne istället för det behövs allt det med. Får ta ett tag i lila rummet tror jag bestämt.
Måste elda för varmvatten sen med och jag bävar mej! Hade min första dejt med herr ved spindel i torsdags och sen dess har inte jag eldat själv.  Det är inte nåt jag vill göra om men så är det så att herr ved spindel finns kvar där nere och risken är stor att jag tvingas dejta han igen. Ved spindlar var nåt för mej helt okänt innan mäklaren Anna sa att hon hade fått upp en vedspindel i sitt vardagsrum och den hade varit stor och hemsk. Sen dess har jag vart på min vakt men inte sett nån förrens jag nästan tog på den. Såg ut som en stor svart gummispindel och jag tog till flykten upp i soffan för att sen tuffa till mej och trycka Sally under armen och studsa ner igen. Sally blev förbannad och stack och då gjorde jag dessamma. Och blev redigt förbannad på mej själv för att jag är så löjlig men jag har inte valt det själv tyvärr. Då hade jag hellre varit panisk över nåt annat,ormar eller så som man iallafall inte behöver springa på hemma hos sej själv.



Duschen, visst blev det fint?


Våra finaste sängkläder, var bara tvungen att visa upp =)



Kommentera
Postat av: Johanna

Ååh fy för spindlar, jag hatar dem!!Fördelen med att bo på 3:e våningen i ett hyreshus, jag har inte sett till någon spindel än iallafall:-P

2010-04-05 @ 15:32:09
URL: http://hildurina.blogg.se/
Postat av: Blomman

va fint ni har fått de !!!

2010-04-05 @ 18:21:24
URL: http://malinblomman.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0