Crap

Jag ser förjävlig ut i håret!!!!! Eller om man säger så så är längderna på håret okej snyggt och den fd utväxten skitsnygg som jag vill att hela håret ska se ut men tillsammans utgör dom en riktigt ugly kombination. Utväxten brun med blonda slingor, längderna röd/bruna med ljusröda slingor. Nice, vad ska jag göra i nästa steg? En till superblonderings slingor och hoppas? Surt bara att om inte jag får in kurspengarna snart har jag inte råd och måste vänta och vara ful tills 27..

Tror ni jag fick min jacka förresten, nehe nej det fick jag INTE för den var slutsåld. Skit. Men linnet var iallafall snyggt men antar att det inte värmer så mycket? Var liksom jackan jag helst ville ha. Störande också att den finns kvar på deras sida och i gårdagens katalog i min storlek och färg?

Idag är det onsdag, onsdag betyder som altid att jag ska jobba kvällen och idag smyger jag bannemej inte iväg med bilen för sist gång jag skulle åka hem hamna jag bakom polisen och det var bara jag och polisen på vägen just då och jag vart så nervös så jag skaka! Jag får gå för Greys är inte värt bötern för att bilen är obes. Jag måste se till att komma iväg med den snart men dessvärre är jag inte nån mekaniker. :(
Annars är det riktigt bra att inte ha nån bil för det är underbart att vara ute och gå! :)




Min fina hibiskus i sovrummet, är det inte blommorma nåt alldeles speciellt?


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0