Blogg tajm

Haft ytterligare en ledig dag idag, det är absolut inte fel. Tvättat,eldat,kollat prison break och grejat, tog mej även en promenix till staden förut. Hälsade på Therese på jobbet, hämtade paket från eleven och fikade + kikade på stan med Sandra en sväng. Vart hemma en stund nu och hunnit med ytterligare ett avsnitt Prison break och lutar väl åt att det blir ett till alldeles snart. Går ju inte att sluta när man har box!

Ganska redigt sugen på shopping alá Halens med, fick en katalog förut och en tröja,ett linne,en scarf och en bikini har mitt namn på sej. Borde egentligen vara förbjudet med kataloger som lockar en till köp. Men men får se om jag står emot eller om jag klickar hem :) Såg ju även ett par fina gardiner till lila rummet som jag är sugen på.. Som sagt får se om jag står emot eller om nästa inlägg heter Shoppat! ;)


Väntar nervöst på mitt brev från skatteverket, undrar om det är glädjande eller inte? Hoppas starkt på att det ska vara det. Har ju ekonomiskt flyt just nu så ja???? Ska det fortsätta?? Eller kommer mina blivande sparplaner bli "spara till restskatten?? " Hoppas det kommer imorn så jag slipper vara nyfiken, och ja man kan kolla på internet med fasiken har inte koll på hur man går tillväga så jag väntar på det hederliga i brevlådan beskedet.


Nej tillbaka till tvn =)







Kommentera
Postat av: Johanna

Att stå emot att shoppa är svårt svårt!:-) Tack för hjälpen föresten.

2010-04-09 @ 13:42:30
URL: http://hildurina.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0