Vi hade iallafall tur med vädret

Puh vilken dag igår, hann fundera ett antal gånger på vad håller jag på med? Upp klockan 05,00, iväg strax efter 6. Lämna Kurre i åmål och vidare. Framme vid halv elva och fick ställa oss i kö och det var ingen liten kö heller!!!Vid tolv kom Jessica&hennes syster och då stog vi fortfarande i kö så dom tog plats med oss och vid en kvart/tjugo i ett tror jag vi kom in efter dryga 2 timmar och 10 minuter i kö. Ahh finally in paradise! Shoppat galet mycket, fast inte för galet mycket pengar utan hela köpet gick "bara" på 2400:- hade säkerligen gått på minst det dubbla nån annanstans. Här kommer listan, för den som vill veta haha

Jacka, dock inte en sån som jag hade tänkt mej utan blev en riktig skaljacka med tjockt fleecefoder som går att knäppa ur så den funkar som både höst/vår/vinter jacka
Plånbok
Mini platttång
2 toppar
Linne
En massa smått&gott till bilen bla stolsvärme(som matchar mina recardo stolar de ni!!),rattmuff,doftgranar m.m
Film
En massa scrapbooking,julgrejer,fotoalbum,"papperskärare",stämplar m.m
En massa förbrukningsvaror,typ hårinpackning,tvål m.m
Lite julklappar med stor betoning på lite
Ätbara saker
Kattsaker
Flera olika smak/drick tillsatser för soda streamen
Massa nytt till badrummet
Massa nytt till köket
Förbrukningsvaror alá köket
Farsdags present
Puma parfym set
6 st genomskinliga Coca-cola glas
Muffins bakplåt

Och en hel del mer som jag inte kommer ihåg/inte orkar skriva ner. Självklart köpte jag bara saker jag behövde eller inte visste att jag faktiskt behövde ;)

Riktigt nöjd med dagen igår trots kö och mycket folk, tror älsklingen min tyckte det var helt okej också :)) Men nästa gång tänker jag inte åka i november då alla andra också verkar åka dit. Var riktigt slut när vi väl kom hem, blev raka vägen i säng för min del för jag skulle upp och jobba imorse.  



Vart i långserud och jobbat, jag har vart halv seg hela dagen och det var guld värt när klockan blev fyra och jag fick bege mej hemöver. Blev glad när jag kom dit imorse och en av dom jag skulle jobba med sa: Men hej!Va kul att du kommer hit. Och sen säger att nu kommer jag få vara där mer för dom ska planera själva. Det måste ju betyda att jag är omtyckt eller?

Nu är det snart dags för söndags myskväll med bästa tvprogrammen,chips&cola. Underbart! Jag behöver sitta ner och bara sitta nu för det har jag banne mej inte gjort sen i fredags. För nej bilkörning räknas inte även om man sitter ner för man blir trött av det med efter ett tag. Fullspäckad vecka väntar och jag längtar efter fredag då jag ev kan få mej en lite sovmorgon om jag fortsätter att ha den dagen ledig.


Kommentera
Postat av: Sandra

Låter som ni haft det bra trots köandet :) Vi ska också ge oss iväg till Ullared nu i nov tror jag, köpa klappar där :) Hur går det med magen, bättre?

Ha det bra :D

2009-11-09 @ 09:44:14
URL: http://sandranylen.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0