Onsdag

Igår bar det som nämnt av till staden för att bränna pengar, nåt jag är duktig på det! Hämtade paket först med massa bra julklappar, sen in till stan och plockade upp Angelika och jag fick sällskap på stan. Tresseme inhandlades till mej, hoppas det är så bra som det sägs nu! Sen blev det julklapp till älsklingen min inhandlat och ett par andra små julklappar till Mamma&syster. Köpte mej även lite nya undies, välbehövligt :) Inget mer sen tror jag? Eller jo, julskinka :) Gött det! Och julklapp till Ingela kom jag på också. Och födelsedags blomma till blomman. Ja som sagt, jag är duktig på att shoppa(bränna pengar) MEN försvarar mej med att iallafall igår köpte jag inget onödigt. Och så är det jul på gång, och jag vill ge alla runtikring massa fin-fina saker.

 Efter shoppingturen blev det hem till Therese en sväng innan vi drog iväg hem till Malin, sa Grattis och fikade. Det var trevligt. :)

Känns som det rullar på med huset nu, på fredag ska jag med mäklaren och en snubbe från Arvidsson&Björkman dit. Ska göras en offert på vad det kan tänkas kosta att fixa till elen och efter det kommer det bli en slutdisskutering om pris och sen ja?! Vem vet vad som händer? Vi kanske har oss ett hus inom jämt nån vecka? Den som äger huset vill bli av med det så fort som möjligt så det lär rulla på efter fredag. Besiktining måste bli också, vet inte hur lång tid det kan tänkas ta heller. Men ja snart kanske det händer grejer iallafall. Det är stort!!Oj oj oj, största köpet man kan göra är ju faktiskt ett hus. Det är spännande och på samma gång skrämmande. Helt plötsligt går nåt sönder, och då är det inte att gå till huset brevid och knacka på och sen få nytt ett par dar efter. Nej nu måste vi fixa allt själva.. Nu måste det bli mera vuxet, måste spara pengar och vara mer ekonomisk osv. Men det fixar vi nog galant, även om det säkert kan bli slitigt stundom.

Svinisvaccin på fredag nu, fick tider genom jobbet förut och fick välja mellan imorn och fredag så då föll mitt val på fredag. Ska möta upp Linda på sjukhuset vid 9 på fredag och jag är ganska glad över att slippa gå dit ensam :) Tur att hon hade lust och sällskapa med mej.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0