Nöff nöff

Idag har jag hunnit med mycket, eller rättare sagt fetat mej mycket kanske jag ska kalla det? Kom liiite väl tidigt till stan så åkte förbi Therese, köpte fralla och tölade lite. Sen vidare till sjukhuset, möta upp Linda och enligt löpande band principen blev vi vaccinerade. Fika med henne och Maria i sjukhuscafeterian efteråt. Klockan 10 skulle jag vara i huset så blev direkt dit efter, gubben spanade runt och konstaterade både det ena och det andra och nu denna eviga väntan!!!I början av nästa vecka får vi offerten och sen blir det prisförhandling. Jag vill helst inte vänta en dag, men den som väntar på något gott.....

For vidare mot Domus efteråt, in och spanande på Kappahl och ett par julklappar handlades innan Jessica kom och vi gick och gissa vad? Fikade.. Sen vidare på stan för min del, Lindex besöktes och trolleri (hoppas jag) inhandlades. Ja herregud, vad ska jag säga om mej själv? Sprang på modern gjorde jag också, även hon var ute och shoppade.


Hemma nu, ja som ni nog redan har förstått. Sitter och känner efter om jag har några biverkningar. Ont i vänster arm tycker jag vilket absolut inte har nån sanningsgrad överhuvudtaget för där fick jag då inte sprutan. Så det är inbildning. Inte ont i högern heller, men det kan nog komma kanske? Gjorde hursomhelst inte ett dugg ont, nu sticker det sa sköterskan och jag väntade.......nu är det klart, jaha men sticket då?! Och inte springer jag baklänges som Therese förutspådde, lever gör jag trots att älsklingen min trodde att man kan dö av den. Och det har folk gjort också, men då har det vart något "fel" innan tror jag. Men ska inte ropa hej än, ikväll kanske jag är super duper sjuk med stora smärtor i arm osv. Som sagt inte ropa hej, men  just nu känner jag ingenting..


Karlstad står på tur, längtar!!! Ikea, HM och Ica..Ica är lite suck, men resten kan inte vara annat än trevligt. Fått mer jobb i helgen nu med. Blir en 7-16 i långserud på söndag också. Tackar jag för, välbehövligt!! Nu fick jag som jag ville. :)) Se om man kanske ska ta en tur in till Säffle på söndag med? Skyltsöndag är det ju. Men ja det får vi se då :)



Kommentera
Postat av: Sandra

Det är så himla olika hur man upplever sprutan tydligen :/ Pratade med bvc sköterskan om min spruta idag och hon trodde de hade träffat rakt i en nerv...typiskt. Hoppas du inte får varken biverkningar eller speciellt ont.



Ha en kanondag i Karlstad :)

2009-11-27 @ 14:24:24
URL: http://sandranylen.blogg.se/
Postat av: Gitsie

Jaha då är det inte du som kommer och jobbar kvällen med mig i K7G på söndag, ingen vet vem den vikarien är så jag hade hoppats på dig. Men vi får säkert jobba fler pass någon annan gång.



Jag var hos vår kära vän med råttorna igår igen och hon var så nöjd fortfarande över vår insats. :)

2009-11-28 @ 05:52:53
URL: http://gitsie78.blogg.se/
Postat av: Gitsie igen

K/G ska det stå :D

2009-11-28 @ 05:53:26
Postat av: Sandra

Ja det gör fortfarande löjligt ont :/ Hur känns det för dig nu?

2009-11-28 @ 10:25:34
URL: http://sandranylen.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0