Morgonkaffe

Så var det lördag då, undrar vart snön tog vägen? Var ju så himlans fint med stora flingor och snö på marken när jag gick och la mej men nu? Grått,kallt och trist. Snö är bättre än grått, tusen gånger bättre!!!

Igår var det myskväll, massa levande ljus,god mat, Idol och soffmys med mitt hjärta. Det gillas! <3 Rätt person som åkte ut på idol med, bara Reza kvar att åka ut nu så är dom bästa kvar sen. Vem tycker du ska vinna idol? Jag kan inte bestämma mej..


Ikväll ska jag vara den söta chauffören till Mellerud, tror att det kommer bli roligt! Roliga tjejer som ska med och ja det kommer bli roligt.




Innan det bär av på det (många timmar kvar ju) ska jag klippa och färga håret på älsklingen, det är en hemlig talang jag har. Eller så är det så att rakapparat med olika längder kan göra så att vem som skulle fixa det, men nej det är min talang. ;) Försöka fixa mitt eget hår med, hmm undrar om jag får till det lika snyggt som det var igår? Bara att hoppas det, borde vara enkelt nu idag men sen imorn när det är dags att tvätta håret blir det värre. Alltid mycket lättare om man har en "grund". Köpte förresten en röd inpackning på salongen igår, se om den hjälper mej att behålla färgen. Och innan nästa röd färgning måste jag bleka håret innan om jag vill vara röd. Får se vad det blir av det. Kanske skulle slinga? Mörkrött med ljusröda slingor? Kanske skulle vara super snyggt de? Hiss el diss?


Suttit och spanat ännu mer efter julklappar, ja jag vet jag är helt julig huvudet. Men jag vill att mina nära och kära ska få det bästa och hatar att vara ute i sista sekund. Men det konstiga är att jag hitta bara saker till mej själv??? Igår skulle jag leta efter inspiration till tjejjulmyset tänkte jag, en ide till vad jag skulle hitta på. Men jag vill bara ha allt själv? Jag kanske skulle se till att få mitt eget paket haha. Letat efter åt älsklingen, hittar återigen tusen saker jag vill ha! Fast där har jag iallafall fått ideer. Kommer nog bli bra när det väl blir klart.. Bara 40 dagar kvar. :)



Jag igen, bara för att jag är jag och med det snygg. Ha!


Kommentera
Postat av: michaela

jätte svårt att förklara nu, men typ som den baguette grejen som ligger i karlstad där vi brukar käka :D haha! kan berätta bättre en annan gång precis va jag taknt mig, :p eller så lägger jag ut ett inlägg om de.



BTW, snygg frisyr :D

2009-11-14 @ 17:03:50
URL: http://michaelanl.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0