KAFFE!!!!

Ah äntligen, som jag har längtat!!

Tidigt imorse plingade det i luren, jobba dagen i hemtjänsten? Svarade att jag börjar jobba två i stan så nehe dom skulle ringa vidare. Men så plingade det igen, nästa bud var att jobba morgonen förmiddagen och sluta när det var klart. Så det blev det, 5 i 7 var klockan då och sen hör och häpna 10 över 7 klev jag in på jobbet. Nästan stolt över mej själv. 15 minuter från sängen till jobbet är ganska bra gjort anser jag för jag hann ge katterna mat och städa deras låda med. Jobbdagen flöt på, fick även agera musjägare en sväng också. Så ska inte säga att jobbet är händelselöst. Jäklar va den lilla musen hoppade.Lyckades att tappa den ett par gånger eller ja den hoppade ur handen på mej innan den väl sprang ut själv. Tur att jag inte har rått/musfobi iaf :) Även om jag sen inte kunde plocka ved pga av en spindel så det fick andra tjejen göra. Skönt att jag skrapade ihop ytterligare 4,5h idag, alla små timmar är väl välkomna. Hoppas att man kanske kunde få jobba söndag med? Inte många dagar kvar denna månaden att jobba..Hinner faktiskt inte ens jobba mer än söndag, kanske lite på måndag men måste till lab och ta prover igen då också. Ja ja det märks vad som händer.


Nu ska jag snart hoppa in i duschen så får det bli staden och jobb igen. Men först, mycket mera kaffe!! En morgon utan kaffe, ja...Det är då ingen bra morgon egentligen så måste ta igen nu..

Förresten kolla denna, är den snygg? Eller ja det är den, jag är sugen men vet inte om det skulle passa mej? Antingen är det snyggt, eller så blir det valross goes tält. Smakråd tack! :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0