I tid ska man vara

Precis det gäller att vara ute i god tid så här kommer min efterlängtade önskelista för jul, haha! Tidsfördriv att sitta och klistra ihop alla bilder men vad gör man inte för sina fans?



Kanske skulle ta och precisera mej lite också, sådär vid jul är alltid doftljus,favoritfilmer och presentförpackningar välkommet. Favorit saker som jag själv brukar köpa, typ hårspännen,doftgranar m.m. Jag vill ha en ny soffa, men tror inte att nån kommer köpa det så därför vill jag ha presentkort på Jysk och när ni ändå är på jysk får ni gärna köpa en filt till mej. Krav? Den ska vara 200cm lång och heta Alma el Sys. Så nu vet ni det. Är ni karlstad får ni gärna gå in på The body shop och köpa Pink grapefruit serien åt mej. Annars är gärna en snygg tshirt och/eller väska från Nitrohead/lucky 13 nåt som skulle passa mej. Och alla vet att jag älskar parfymer, senaste Christina Aguilera luktar gott på mej och på eleven.se råkar det finnas ett 4 pack med Clean parfymer som jag verkligen verkligen vill ha. Och för att vara clean så är det ett riktigt bra pris. GE MEJ :)

Så nu kära syster är det upp till dej att visa detta för resten La familia :) Mihii längtar som ett litet barn efter jul, varje år! En år fick jag för mej att hata julen, tur att det var ett snabbt övergående beteende.


Kommentera
Postat av: michaela

min önskelista är inte så stor men. :p

- en tatto

- pengar

- smink

- presentkort typ gina

- parfym

kommer inte på mer nu.



okej.. Till mormor ska jag ge en mobil.

Andreas vet jag inte riktigt får itta på något till honom, nya filmer är ett alternativ jag tänkt mig. :) shopping dag kan vi väl ta 25 eller nått då har mina pengar ramlat in. dock bara 1000:- men nått hittar man ju för de :p om inte du kan gulla med din pappa om lite? :p

2009-11-18 @ 13:51:38
URL: http://michaelanl.blogg.se/
Postat av: sandra

massa bra julklappar ju!! ååå va glad ja blev nu! :D det är guld värt!! jag kan när som helst. :) tusen tack i förväg:D:D

2009-11-18 @ 17:04:36
URL: http://williamsmami.blogg.se/
Postat av: michaela

okej.. :p

för jag skulle ha varit iväg & handlat idag, men blev inte riktigt så! (nästa gång kanske jag hinner berätta själv!)

2009-11-18 @ 17:59:05
URL: http://michaelanl.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0