Här har ni mej

Jag är tillbaka, och likaså är datorn och till viss del värmen. Alltså är det bättre nu än vad det var imorse. Jag har rännt runt, mamman skickade meddelande i förmiddags och sa att hon hade hittat en katt tratt så jag fick styra bilen ner mot Åmål. Kaffa en sväng, få tratt och få blommorna som mamma hade handlat åt mej i måndags. Super fina billiga blommor från jysk. 2 vita orkideer och två juliga rosor, plast/tygblommor som jysk körde erbjudande på 5:- styck. Dom var superfina trots priset så jag fick svänga om jysk och köpa fler. Blev två kvistar med blommor och två andra små. Är bra och kunna ställa på dom ställen som vanliga blommor inte vill överleva så sen ska det dolas :)) Det gillar vi. In på eurocash, där hittade jag en film låda, jag fick med mej en som verka okej (måste ju fylla ut den halvtomma dvd-hyllan) men upptäcker sen på kvittot att den kostade mer än jag trodde. Bara att gilla läget, dyrare att åka tillbaka och klaga på dom ;)  



Efter Åmål med tillhörande shopping stog Säffle på tur, kaffa och tjöta hos Malin. :) Var nog verkligen hundra år sen sist. Blev väl där en två timmar eller nåt sånt tror jag innan de var dags för hemresa. Och ja här är jag ju nu, jag ska snart sätta igång med mat för jag hungrar ihjäl. Hemgjord potatis&köttfärsgratäng är jag sugen på så det får det bli. 
Och förresten, det snöar!!! Vad ska man tycka om det? Jag både gillar och ogillar snön. (Inte för att jag tror att denna tänker stanna då men) Det jag gillar med snö är att det blir ljusare, det är riktigt mysigt och det är fint att se på. Det jag ogillar är att skotta, få fram bilen och att köra bil i snö!!!!Jag blir en livrädd lite tant som kör toksakta och får åka till jobbet hunda år innan jag börjar OBS detta gäller bara innan dom har plogat!! Annars kör jag som man ska, ingen saktkörare jag egentligen.


Nej maten var det!




Kommentera
Postat av: Blomman.

Sandra, menar du vanlig potatis alltså stora potatisar lr menar du potatisoköttsfärsgratäng. De låt gott. Jag trodde på de första men håkan sa att de va nog de andra. Haha.

2009-11-04 @ 17:14:22

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0