Måndag

Så var det redan måndag, helgen sa swosch och så var den förbi!Blir så när man jobbar tror jag, dagarna bara försvinner. En fullbokad vecka som väntar nu, jobbat idag och ska tillbaka in till stan sen och ha tråk möte alá sparande på banken. Lite små ärenden som ska göras då med, kunde väl egentligen ha stannat i stan nu men har redan tillbringat några många timmar där så tar en rast hemma :) Började dagen med att gå upp tidigt och åka tidigt till stan för vi hade bara en bil hemma. Jagade upp en morgon trött Therese och vi drack morgonkaffe på matsälle och tjötade lite innan det var dags och börja jobba.
Hade en långt samtal med kära pappa när jag åkte hem, vi planerade sälen weekend och jul =) Jag längtar mej sjuk efter en sälen weekend, snö, snowboard,hundspann, skotersafari och afterski. Låter det inte underbart? Men inte tänkt förrens i Januari el Mars så får allt längta ett tag till.


Ser det inte mysigt ut?

Tillbaka till min vecka, imorn blir det också till att jobba. Onsdag ska jag vara ledig och bege mej ut på en roadtrip till karlstad och Carro! Det är efterlängtat, inte setts på nästan ett halvår igen så verkligen på tiden nu. Torsdag&Fredag ska jag och ett par arbetskamrater iväg på kurs, Pengar för livet på Abf. Hört att den ska vara bra så hoppas på det. Sen är det äntligen helg igen och alla vet väl vad som händer då utan att jag ska behöva säga det igen? ;) Hoppas bara att jag inte ska bli sjuk! Har haft smygande morgonförkylning dom senaste dagarna men blir piggelin efter bara en liten stund. Skumt men jag är glad så länge det inte bryter ut.





Ni missar väl inte den nya serien på 5an ikväll? Haha


Kommentera
Postat av: Blomman.

Jaså har du en Vhs ?? Jag lånar den gärna om jag får!! : ))

2009-11-02 @ 18:11:41
URL: http://malinblomman.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0