80

Nyss hemkommen från jobbet, kört 80 väg hem. Det gillar vi inte! Men banne mej körde jag 90 hela vägen hem och det är väldigt sällan hänt så kanske är bra? Men nej 80 gillades inte, sådär dumsegt kändes det bara. Sätt upp ett mitträcke och gör 100 ist det är en bra ide ;)

Nu är det helgen, och idag SKA jag städa klart måste det. Idol mys med hjärtat ikväll och sen imorn sticker han på kryssning och jag är inte ett dugg avis. Jag själv sticker till hemtjänsten och jobbar 7-16 innan det s.k. tjejgalejet står för dörren som hmm ja vi kanske ska kalla det några brudar som ses och dricker en cider eller 5 istället. Jaja hursom, det kommer med all säkerthet att bli kul :) BUZZ också kanske? Om nån känner sej taggad, inte spelat det sen..Hmm kan det har vart för ett år sen? När herrn var på kryssning sist. Eller kanske en gång efter det? Hoppas att mitt Dust-it kommer idag så jag kan få bli fin i håret imorn också. :)

Ja det var ungefär det, tror inte jag hade nåt mer att tillägga utan ska nog sparka igång mej själv istället för här ska det minsann bli tipp topp.



Kommentera
Postat av: beckis

jaa, BUZZ låter bra! tur att inte therese är med, så slipper någon blir sur när jag vinner ;)

2009-11-20 @ 17:51:05
URL: http://nogg.se/beetlejuice
Postat av: therese

Kan inte va ett helt år sen vi spela??

Och jag blir verkligen inte sur för att jag förlorar.

Bara tråkigt att folk ska va så jävla självgoa när di vinner;)

2009-11-21 @ 00:19:47
URL: http://ondskan.blogg.se/
Postat av: Blomman.

Neeeej inte BUZZ, jag kan inte. O jag hatar spel.

Iofs, fråga fulla malin, hon e nog på :P

2009-11-21 @ 00:38:36
URL: http://malinblomman.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0