Hel dag


Ja de kan man minst säga att jag har haft..Började dagen med jobb på nytorget 8-14, sen bar de av på möte på Lärcenter halv 3.Nu var det verkligen dags o börja läsa då, kan ju säga att alternativ medicin är flummigt!Massa konstiga saker man ska göra haha, bla "solhälsningen" i en veckas tid o sedan utvärdera detta på 2-3 sidor dataskrivet..Får se vad detta går! Nåt som däremot ska bli intressant är att läsa om Bernie Siegl eller hur de nu stavas? En väldigt egendomlig man med sina ideer om hur man alternativt ska behandla dödsdömda cancerpatienter genom positivt tänkande, och faktiskt så funkar det! Dom blir ju inte friska men dom lever längre än förutsett..
Stör mej på att datorn är knäpp just nu, annars skulle jag ha skrivit ut studieenheterna o börjat med första studienheten om traditionell medicin/alternativ medicin..Ett kapitel som jag inte ens lär behöva boken till kommer nog bara skriva&skriva ändå =)

Efter mötet åkte jag o störde Therese på jobbet en sväng, så duktig så med sitt smörgåstårte bakande =) Interstil hann jag med också en sväng innan de, bara skit denna gången.Var väl en himla tur de annars hade jag riskerat ett liv eller iaf en månad i fattigdom.

Sen fick de bära av till älsklingen en sväng, kolla på han när han grejsa med sin älskade bil! =) Sandra kom dit o sa Hej också, trevligt!

Och snart var klockan 6 och de var dags o jobba igen, polstjärnan this time..Var slappt, suttit i soffan med en filt&kollat på tv..Simpsons&Lets dance, var bara jag&en boende där resten var ute på Galej..Slutade där vid tio, fick iväg till Alle och få mej en kebabtallrik innan jag styrde kosan hemöver!Äntligen hemma säger jag bara, gud så gött!Trött i huvudet o de ska bli sjukt skönt o sova, ledig imorn med..Ska bara slappas de är då ett som är säkert, har vart alldeles på tok för mycket flängande dom senaste dagarna..

Det var allt för mej för stunden, återkommer imorgon!


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0