Det är torsdag


Jag är ledig, de är faktiskt riktigt gött!Är sliten i ryggen just nu, eller är jag inte alltid de?Mer eller mindre iallafall och just nu är det mer.Värker&är stel, fattar inte varför?Jag har visserligen jobbat ganska mkt men har inte gjort något som är extra tungt eller liknande?Hursomhelst, jag får nog leva med de..
Vad ska man hitta på idag då?Tror nog att de ska bli till o studsa in till stan, träffa Sandra&grejsa lite..Handla lite smått så jag överlever helgen med jobb till förbannelse..Jag ska verkligen jobba lite väl mkt, jag bävar mej!Men jag kan ju, som för de mesta inte säga nej.Imorn jobbar jag, 7,30-12 i hemtjänsten 14-21 på nytorget och en lördag jobbar jag 7-14 i hemtjänsten och 16-14 nytorget..Jobb så de heter duga!Klirrar inte de gött i kassan sen vet jag inte vad!
Ser inte framemot nästa månad, hoppas innerligt på mer på nytorget!Har inte en dag inplanerat i februari än..
Ska förresten ta o ringa till kommunals A-kassa o fundera lite sen..Hur man ska göra med vissa saker o så, för jag vill för allt i världen inte göra mej av med mina 75 dagar om de inte är absolut nödvändigt..Jag vet inte alls hur den närmaste framtiden kommer att se ut även om de verkar som de inte ska bli några problem men man vet ju verkligen inte eller hur?

Ska nog ta o ringa de samtalet nu, och efter det ska jag spana in Jotex en sväng o se om jag inte ska klicka hem lite smått&gott..Har verkligen velat fram o tillbaka med de där i flera dagar men igår bestämde jag mej för att stryka ett par saker.Nya gardiner till köket ska de iaf bli, och till sovrummet.En hylla till duschen är också klart, sen var de några kuddfodral också som jag vill ha, och en ljuslykta men sen inge mer så de så! =)



Nu funkar de så jag kan leka med mina bilder igen =)
Så fint så när de ser gammalt ut..


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0