Det är lördag

Jag är en slappis, bara latat hela dagen..Soffläge, halv kollat på Irene Huss maraton..Bara att jag inte har sett nån av dom tre filmerna helt och hållet haha..Men defenitivt var Irene Huss bra, nån gång ska jag se filmerna ordentligt!
Enda jag har gjort idag utöver slappat har vare tvättat, lagat mat&åkt till vikinghallen.På viking hallen var de meningen att jag bara skulle ha huvudvärkstabletter men jag kom hem med en hög filmer också.Två Beck&Pirates of the Carabian(Stavning?!) 3 för 99 tyckte jag var bra? Jag vill ha fler, fanns en himla massa bra faktiskt..

Jo har ju faktiskt pluggat lite också, jag är så duktig så att!Bara skriver&skriver..Uppe i 5½ A4 nu, borde väl bli 2-3 när jag skriver rent väl?Började igår kväll så tycker nog jag sköter mej riktigt bra..Har budat på en bok på tradera med, hoppas jag får den! Då kan jag dubbelkolla allt jag har skrivit o sen skicka in de..Värsta är bara att jag måste skriva rent de, finns de tråkigare?Var väääldigt mkt bättre när man fick lämna in handskrivet =)

Nej nu ska jag nog bege mej in alternativ medicinens värld igen, men jag lär komma tillbaka..Ensam hemma ikväll och har bara datorn till sällskap, gud vad jag är tråkig som bara sitter hemma o aldrig går ut!!Men ska faktiskt jobba imorn kväll och vill inte vara sleten..

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0