19/1-09



Nu var de måndag igen, känns som de är måndag&helg jämt..Går fort fort.. Massa jobbig snö har kommit också, jag gillar snö, men de ska vara snö innan jul inte efter.
Skrattade så åt Sally ute nu, hon är verkligen fjant!Hoppade runt o försökte undvika snön o så hoppade hon till dörrmattan och började gnälla&skrika för hon skulle in. Inte ett dugg tuff när hon är ute men inne ska hon vara så himla kaxig.
Jag har sovmorgon idag, börjar jobba 14.Innan de ska jag greja, tänkte göra en potatis&köttfärsgratäng så vi har lite matlådor& så ska jag åka tidigare så jag hinner hoppa in på jyckebo o köpa sand..
Imorn ska jag också jobba, o efter jobbet ska jag på möte på arbetsförmedlingen kul va? Får se vad som sägs där.
Igår fick jag ett ryck efter jag hade kommit hem från jobbet, städade ur kyl,frys&skafferi på mat som var gammal&mat som aldrig kommer att bli uppäten..Blev en hel del, typ en och en halv ica-kasse..Pasta&te som hade gått ut 2007?Inte så mysigt, tur att de var sånt som jag inte har ätit av haha.. Jag har faktiskt inte tänkt på att även torrvaror har bäst före datum så? Var iaf välbehövligt med undanstädning där, nu kan vi fylla på med massa annat kul =)
Nej nu ska jag sätta igång lite här, men först kaffe...

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0