Workoholic

Yeaj thats my life, haha..Har vart ännu en jobb helg, bytte bort min kväll idag mot dagen iaf så vart hemma ett tag nu.Skönt! Usch o fy, hade en riktig helvetes natt på jobbet i fredags.Var verkligen spindlar tamejfan överallt, och jag är sjukligt rädd för dom. Vet att dom inte kan göra mej nåt illa men satt där o grina som en liten barnunge o trodde inte att jag skulle somna alls på hela natten.Slutade iaf med att jag sov på soffan, fullt påklädd! Vaknade ungefär en gång i timmen för att kolla att den spindeln som var i taket i vardagsrummet satt kvar på sin plats..Hugaligen var ingen bra natt! Ska be dom köpa in radar innan de är dags för mej att sova där igen..Vill ju gärna kunna sova i jourrummet o inte nere på soffan..Jaja jag överlevde de med tack&lov.


Igår hade jag&Älsklingen mys kväll, köpte godis, laga nachogratäng&kolla på en bra film =) Och idag har vi grejat litte här, älsklingen greja när jag var på jobbet med duktig han min älskling..Resten av dagen blir nog slappis, Super natural börjar på 5an ikväll, jag ska se!!Kollade på de för länge sen, svinbra serie..


Jobba imorn igen, o tisdag&onsdag och fredag kväll..O mer lär de nog bli =) Men på nästa söndag ska jag vara ledig, bowling på lördag ju o de ska bli svinkul!

Kommentera
Postat av: Jessica

tack, svek mig själv.. det värsta kom nu över dagen.

ingen cigg men ett tuggummi. lite bättre iaf :)

2008-09-07 @ 18:13:41
URL: http://aaceton.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0