Ja se de snöar

ja se de snöar,de var väl roligt hurra!Nu blir de vinter nu blir de vinter som vi har önskat....

Ja de snöar, så mysigt ju!Mindre mysigt att jag har blanksletna sommardäck, bara hoppas att jag inte halkar i diket =) Tänkte om man skulle försöka få på dom på onsdag..Min bil är rolig den förresten, igår nar jag att ve garaget o vänta på Fridde så fick jag för mej o sitta o vri på fläkt-grejen o gjorde den stora upptäckten att de gnistrar bakom den.Inte så bra kanske?Älsklingen sa att de inte skulle börja brinna men jag tror nog ändå att den kan börja brinna..Uschanemej, bilar är rätt läskiga egentligen..

Var väldigt trevligt o få hem min älskling igår, myyys!! =) Fast han somna rätt fort(förståligt efter vadå 36 timmar konstant fylla haha) O nu lär han sova tills jag börjar jobba, ja jag vet jag skulle ha vart ledig.Men de är de där med nej också, inte så lätt alltid o jag vill verkligen inte att hemtjänsten ska tröttna på mej för jag trivs ju så bra där!!Så de blir 4h jobb sen, mixat på enegården&hemtjänsten.De var en ny tur de, kul o se hur de går till inne med..

Nu väntar jag på att posten ska komma, hoppas jag får paket!! =) Fast jag borde sluta hoppas o inse att jag inte kommer o få de..



                                                                           

Kommentera
Postat av: sandra

ååh de är så mysigt:) ja älsakr snö! ska gå ut me nån av katterna nu:P längtar tills jul å våran uppesittarkväll:P

2008-11-24 @ 14:33:00
URL: http://www.nogg.se/sassa55

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0